Sarah Palin spetsar återigen in sig på Michelle Obama och hennes anti-fetmakampanj. I programmet “Sara Palins Alaska” som sändes i söndags dissade hon landets första dam och hennes ansträngningar för att förbättra kosten.

I en av scenerna i programmet gör Palin en amerikansk marshmallowbaserad kaka kallad s’more och säger att hon har gjort den för att hedra Michelle Obama “som häromdagen sa att vi inte borda äta efterrätt överhuvudtaget.”

Det är inte första gången som Palin har pikat Barack Obamas fru och hennes kampanj för att motverka fett i mat, med kommunala skolor som fokus. Förra månaden tog Palin med sig kakor till en skola i Pennsylvania och höll sedan ett tal för eleverna.

– Vem ska bestämma vad vi ska äta? Ska det vara regeringen eller föräldrarna? Det ska vara föräldrarna, sa hon i talet.

Palins kommentar i söndags är en koppling till ett tal som Michelle Obama levererade i juli.

– När jag var liten fanns det inte en chans att vi låg i soffan och kollade på tv. Mina föräldrar såg till att vi rörde på oss, var utomhus och lekte. Jag säger till mina barn att efterrätt inte är någon rättighet, sa Obama då.

I en av scenerna i programmet gör Palin en amerikansk marshmallowbaserad kaka kallad s’more och säger att hon har gjort den för att hedra Michelle Obama “som häromdagen sa att vi inte borda äta efterrätt överhuvudtaget.”

Det är inte första gången som Palin har pikat Barack Obamas fru och hennes kampanj för att motverka fett i mat, med kommunala skolor som fokus. Förra månaden tog Palin med sig kakor till en skola i Pennsylvania och höll sedan ett tal för eleverna.

– Vem ska bestämma vad vi ska äta? Ska det vara regeringen eller föräldrarna? Det ska vara föräldrarna, sa hon i talet.

Palins kommentar i söndags är en koppling till ett tal som Michelle Obama levererade i juli.

– När jag var liten fanns det inte en chans att vi låg i soffan och kollade på tv. Mina föräldrar såg till att vi rörde på oss, var utomhus och lekte. Jag säger till mina barn att efterrätt inte är någon rättighet, sa Obama då.