Norska kryssningsrederiet Royal Caribbean Cruise Line, RCCL, har tecknat ett inhemskt avtal med flygbolaget Norwegian att flyga deras passagerare till Medelhavet.

Totalt kommer Norwegian att flyga cirka 8 000 av RCCL:s kryssningspassagerare till och från olika platser kring Medlehavet.

– Vi är glada över att Royal Caribbean har ingått avtal med oss om att flyga deras passagerare till de hamnar runt Medelhavet där bolagets kryssningsfartyg utgår från. Vårt omfattande linjenät, låga priser tillsammans med kryssningspassagerarnas höga krav på komfort låg till grund för att de valde Norwegian och vi ser detta som ett långsiktigt samarbete, säger Norwegians försäljningsdirektör Lars Sande i ett pressmeddelande.

Avtalet gäller flygningar från Stockholm, Köpenhamn och Oslo till Malaga, Barcelona, Palma, Rom och Venedig.

– Vi ökar vår kapacitet i Medelhavet med nästan 50 procent i sommar. Då är det viktigt att göra det enkelt och rimligt för våra kryssningsgäster att ta sig till hamnarna, säger Ellen Stebekk på Royal Caribbean Cruise Line i ett pressmeddelande.

Totalt kommer Norwegian att flyga cirka 8 000 av RCCL:s kryssningspassagerare till och från olika platser kring Medlehavet.

– Vi är glada över att Royal Caribbean har ingått avtal med oss om att flyga deras passagerare till de hamnar runt Medelhavet där bolagets kryssningsfartyg utgår från. Vårt omfattande linjenät, låga priser tillsammans med kryssningspassagerarnas höga krav på komfort låg till grund för att de valde Norwegian och vi ser detta som ett långsiktigt samarbete, säger Norwegians försäljningsdirektör Lars Sande i ett pressmeddelande.

Avtalet gäller flygningar från Stockholm, Köpenhamn och Oslo till Malaga, Barcelona, Palma, Rom och Venedig.

– Vi ökar vår kapacitet i Medelhavet med nästan 50 procent i sommar. Då är det viktigt att göra det enkelt och rimligt för våra kryssningsgäster att ta sig till hamnarna, säger Ellen Stebekk på Royal Caribbean Cruise Line i ett pressmeddelande.

Totalt kommer Norwegian att flyga cirka 8 000 av RCCL:s kryssningspassagerare till och från olika platser kring Medlehavet.

– Vi är glada över att Royal Caribbean har ingått avtal med oss om att flyga deras passagerare till de hamnar runt Medelhavet där bolagets kryssningsfartyg utgår från. Vårt omfattande linjenät, låga priser tillsammans med kryssningspassagerarnas höga krav på komfort låg till grund för att de valde Norwegian och vi ser detta som ett långsiktigt samarbete, säger Norwegians försäljningsdirektör Lars Sande i ett pressmeddelande.

Avtalet gäller flygningar från Stockholm, Köpenhamn och Oslo till Malaga, Barcelona, Palma, Rom och Venedig.

– Vi ökar vår kapacitet i Medelhavet med nästan 50 procent i sommar. Då är det viktigt att göra det enkelt och rimligt för våra kryssningsgäster att ta sig till hamnarna, säger Ellen Stebekk på Royal Caribbean Cruise Line i ett pressmeddelande.